CATALANS/ES: DESOBEDIÈNCIA CIVIL MASSIVA I PERMANENT.

Per alliberar-nos de l’actual embestida del feixisme espanyol 2.0 de PP, C’s, PSOE, la meitat de Podem/Comuns, les estructures de l’estat, judicials, mediàtiques, financeres, i de la sorprenent passivitat i complicitat d’Europa i del món, que degraden amb Rajoy els seus estàndards democràtics, només queda, per ara, una via de sortida. Sobretot quan ja ens diuen, amb total desvergonya, amparats i esperonats per l’èxit de la repressió violenta, que votem el que votem el 21D i en el futur, serem governats des de Madrid pel dret de conquesta i per les majories demogràfiques de l’estat, recuperant la tradició colonial clàssica. Amb una UE que admet que en aquest racó del continent, les lleis, parafernàlies i façanes de la democràcia representativa burgesa han deixat d’existir i ser aplicables.

Una sola sortida: unir el millor de la lluita per l’alliberament nacional, que els últims anys ha desbordat imaginació, participació ciutadana, associacionisme, transversalitat; amb la lluita socio-econòmica post capitalista. Impulsant des dels CDR, protegits davant el ferotge regne espanyol per la seva estructura multitudinària i descentralitzada (no hi ha: “quien dirige esto? a prisión!”), totes les eines que molts col·lectius anticapitalistes portem desenvolupant des de fa dècades. Tots aquells que no necessiten d’estructures d’estat, i que ens permeten desobeir sense infringir cap normativa, tan sols prescindint i movent els nostres diners, energia, treball i necessitats fora dels circuits controlats per l’estat.

Tots els de la creixent cultura P2P o Wikicràtica: monedes locals com les Ecoxarxes (www.integralces.net), CriptoMonedes P2P basades en el Blockchain, com el famós Bitcoin o el més social i cooperatiu Fair Coin, creat per l’activista català Enric Duran; Bank of the Commons; Cooperativa Integral Catalana; eines de Software Lliure, Cultura Lliure i P2P, Open Source Hardware, que permeten una enginyeria alliberada de patents, en microfàbriques locals que enxarxen el coneixement i I+D global. Les Plataformes Cooperatives de l’economia del compartir i del bé comú, la Permacultura, Agroecologia i Agrofloresta, Transició, Decreixement, que redefineixen la nostra relació amb l’entorn i fan una gestió molt més propera, autosuficient i sostenible. Ecoviles i Comunitats, on podem viure millor, amb 1/3 dels Euros que ens calen a les vides urbanes solitàries i atomitzades.

La idiotesa superlativa de l’estat espanyol ens fa créixer, novament, per sobreviure amb l’enginy i la construcció d’alternatives socials. Cada cop sembla més clar que el món no està per causes com la democràcia i la justícia, només pels negocis i jocs de poders diplomàtics. I caldrà que Catalunya, per ser lliure trobi el seu camí sense confrontar el planeta sencer, però si podent prescindir d’ell. Novament ens avancem al nostre entorn polític, com el 1936 o el 1440. I aquest cop no podem renunciar a fer el nostre camí si els nostres veïns segueixen ancorats segles enrere. Avancem amb totes aquestes noves eines socials i tencnològiques, deixem a 0 el comptador fiscal d’Espanya, que es com Espanya parasita Catalunya des de temps immemorials, i per al que ens volen. No els agrada res de nosaltres, ens insulten diàriament, només volen de nosaltres els impostos que transferim a Madrid per mantenir el parasitisme inherent a la cultura colonial Hispana. Doncs reduïm-los al màxim. I ja anirem fent nous amics al món a mida que les realitats vagin canviant de l’actual feixisme nacional-estatal que comparteixen les 200 màfies anomenats estats cap a un planeta on hi càpiguen també els milers de cultures i nacions avui ofegades per aquests estats supremacistes i que es pretenen mononacionals, amb la violència que calgui, i comptant amb la complicitat uns dels altres. Catalunya, per existir, haurà de trobar nous models intermitjos entre una nació sense estat o amb estat en contra i un estat clàssic.

Tenim, a data d’avui un únic aliat i referent al món: els Kurds de Rojava. I milers de nacions i cultures oprimides constitucionalment arreu del mon, com totes les indiamericanes, que s’apuntarien felices a un nou ordre mundial post-estatista i post-imperial de milers de regions agermanades i enxarxades des de la seva sobirania.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s